Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю
ВМ 40 / БМ 20
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології продуктів бродіння і виноробства /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Вінгловський Євген Олександрович 181.000 74.000 107.00
2
Водяницький Павло Тарасович 171.000 81.000 90.00
3
Чмуневич Павло Федорович 175.000 79.000 96.00
4
Сіряк Олена Олександрівна 169.000 72.000 97.00
5
Сібірцев Євгеній Васильович 190.000 84.000 106.00
6
Пахолюк Анастасія Сергіївна 177.000 79.000 98.00
7
Коц Борис Вікторович 169.000 77.000 92.00
8
Дячук Романа Ігорівна 196.000 80.000 116.00
9
Дячик Юрій Васильович 212.000 84.000 128.00
10
Гончар Ольга Вікторівна 81.000 81.000
11
Глошанчук Катерина Олександрівна 203.000 88.000 115.00
12
Горчинська Юлія Олександрівна 199.000 84.000 115.00
13
Дзюба Анна Сергіївна 183.000 86.000 97.00
14
Жара Людмила Миколаївна 196.000 85.000 111.00
15
Івашко Ольга Григорівна 190.000 82.000 108.00
16
Ільїн Ілля Сергійович 190.000 80.000 108.00
17
Карпюк Інна Сергіївна 207.000 89.000 118.00
18
Коберніцька Аліна Олександрівна 215.000 92.000 123.00
19
Короткий Андрій Андрійович 193.000 84.000 109.00
20
Куць Ольга Романівна 188.000 80.000 108.00
21
Лазарук Владислав Валерійович 167.000 76.000 91.00
22
Літвінцов Валентин Вікторович 108.000 78.000 30.00
23
Літушко Іванна Миколаївна 193.000 84.000 109.00
24
Мамон Ольга Олександрівна 234.000 93.000 126.00
25
Мартинюк Ольга Іванівна 202.000 86.000 116.00
26
Микора Микола Васильович 197.000 80.000 117.00
27
Ніколайчук Надія Володимирівна 200.000 91.000 108.00
28
Орловська Євгенія Андріївна 179.000 85.000 93.00
29
Ренейський Ігор Вікторович 183.000 82.000 101.00
30
Самоквас Іван Володимирович 77.000 77.000
31
Самченко Ірина Олександрівна 191.000 82.000 109.00