Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання) , заочна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
ВМ 220 / БМ 0
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Шундровська Ірина Михайлівна 0.000 0.000
2
Сергеєва Наталія Сергіївна 0.000 0.000
3
Каленська Вікторія Андріївна 0.000 0.000
4
Бондар Наталія Петрівна 0.000 0.000
5
Горбач Тетяна Іванівна 0.000 0.000
6
Франчук Ірина Віталіївна 0.000 0.000
7
Кириленко Вікторія Іванівна 0.000 0.000
8
Колесніков Денис Павлович 0.000 0.000
9
Кадькало Владислав Анатолійович 0.000 0.000
10
Сараєв Вадим Романович 0.000 0.000
11
Цимбал Людмила Володимирівна 0.000 0.000
12
Ковальчук Антон Юрійович 0.000 0.000
13
Міщенко Катерина Сергіївна 0.000 0.000
14
Лобасенко Олена Володимирівна 0.000 0.000
15
Каверник Оксана Олександрівна 0.000 0.000
16
Мідяна Інна Василівна 0.000 0.000