Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
Факультет ресторанно-готельного бізнесу
ВМ 200 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології в ресторанному господарстві /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Житній Анатолій Олегович 174.100 4.100 170.00
2
Бражнік Анастасія Олександрівна 153.050 4.050 149.00
3
Остренська Катерина Ігорівна 159.100 4.100 155.00
4
Сюткін Денис Ігорович 128.400 3.400 125.00
5
Шматков Ігор Олегович 159.100 4.100 155.00
6
Бойко Сюзанна Миколаївна 159.300 4.300 155.00
7
Лобунська Інна Миколаївна 189.100 4.100 185.00
8
Черняєва Марина Юріївна 189.100 4.100 185.00
9
Шерстюк Андрій Володимирович 146.500 3.500 143.00
10
Рокун Віолетта Володимирівна 159.000 4.000 155.00
11
Кійло Юрій Вячеславович 128.100 3.100 125.00
12
Козаченко Віра Володимирівна 167.700 3.700 164.00
13
Кіріченко Ярослав Віталійович 158.400 3.400 155.00
14
Остапенко Максим Сергійович 158.800 3.800 155.00
15
Рубінцев Олександр Анатолійович 0.000 0.000
16
Попович Максим Сергійович 0.000 0.000
17
Дзюнич Володимир Юрійович 189.100 4.100 185.00
18
Скупейко Світлана Сергіївна 128.600 3.600 125.00