Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу
ВМ 45 / БМ 3
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Матківська Вікторія Володимирівна 3.760 3.760
2
Іваськевич Анастасія Олександрівна 4.170 4.170
3
Чорна Анастасія Олександрівна 4.430 4.430
4
Жоля Аліна Станіславівна 4.200 4.200
5
Салій Марина Петрівна 4.000 4.000
6
Денис Ірина Володимирівна 3.510 3.510
7
Ставнича Наталія Олексіївна 4.250 4.250
8
Тимощук Людмила Олегівна 4.020 4.020
9
Худик Богдана Василівна 4.170 4.170
10
Кадученко Алла Володимирівна 4.610 4.610
11
Стороженко Альона Іванівна 4.100 4.100
12
Бабінець Олена Миколаївна 3.580 3.580
13
Музика Тетяна Леонідівна 3.390 3.390
14
Ходєєва Наталія Вячеславівна 3.440 3.440
15
Івичук Лілія Миколаївна 4.050 4.050