Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу
ВМ 45 / БМ 3
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Чорна Анастасія Олександрівна + 12.430 4.430 8.00
2
Музика Тетяна Леонідівна + 9.390 3.390 6.00
3
Жоля Аліна Станіславівна 8.700 4.200 4.50
4
Бабінець Олена Миколаївна + 7.580 3.580 4.00
5
Ходєєва Наталія Вячеславівна + 7.440 3.440 4.00
6
Кадученко Алла Володимирівна 4.610 4.610
7
Ставнича Наталія Олексіївна + 4.250 4.250
8
Іваськевич Анастасія Олександрівна 4.170 4.170
9
Худик Богдана Василівна 4.170 4.170
10
Стороженко Альона Іванівна 4.100 4.100
11
Івичук Лілія Миколаївна + 4.050 4.050
12
Тимощук Людмила Олегівна 4.020 4.020
13
Салій Марина Петрівна 4.000 4.000
14
Матківська Вікторія Володимирівна 3.760 3.760
15
Денис Ірина Володимирівна 3.690 3.690