Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу
ВМ 45 / БМ 3
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Чорна Анастасія Олександрівна + 12.430 4.430 8.00
2
Ставнича Наталія Олексіївна + 12.250 4.250 8.00
3
Івичук Лілія Миколаївна + 12.050 4.050 8.00
4
Музика Тетяна Леонідівна + 9.390 3.390 6.00
5
Жоля Аліна Станіславівна 8.700 4.200 4.50
6
Бабінець Олена Миколаївна + 7.580 3.580 4.00
7
Ходєєва Наталія Вячеславівна + 7.440 3.440 4.00
8
Кадученко Алла Володимирівна 4.610 4.610
9
Іваськевич Анастасія Олександрівна 4.170 4.170
10
Худик Богдана Василівна 4.170 4.170
11
Стороженко Альона Іванівна 4.100 4.100
12
Тимощук Людмила Олегівна 4.020 4.020
13
Салій Марина Петрівна 4.000 4.000
14
Матківська Вікторія Володимирівна + 3.760 3.760
15
Денис Ірина Володимирівна 3.690 3.690