Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 2 роки) , заочна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 15 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Тропець Анастасія Володимирівна 4.300 4.300
2
Ткачук Марина Олександрівна 4.000 4.000
3
Сіда Вікторія Василівна 3.900 3.900
4
Ніколаєвська Ірина Петрівна 3.100 3.100
5
Макаренко Наталія Миколаївна 3.000 3.000