Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , заочна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 40 / БМ 0
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Ясевіна Тетяна Вячеславівна 3.870 3.870
2
Подосочний Роман Володимирович 4.500 4.500
3
Дмітренко Олег Віталійович 4.080 4.080
4
Дарнецький Іван Ігорович 3.030 3.030
5
Рудьман Ольга Сергіївна 3.710 3.710
6
Ворнік Сергій Дмитрович 3.110 3.110
7
Гібліян Євген Станіславович 3.050 3.050
8
Томницька Алла Андріївна 3.370 3.370
9
Руденко Олена Миколаївна 3.200 3.200
10
Касаткіна Юлія Олександрівна 4.080 4.080
11
Молодан Марина Михайлівна 4.170 4.170