Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , заочна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 40 / БМ 0
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Ясевіна Тетяна Вячеславівна 3.870 3.870
2
Подосочний Роман Володимирович 4.500 4.500
3
Дмітренко Олег Віталійович 4.080 4.080
4
Дарнецький Іван Ігорович 3.030 3.030
5
Рудьман Ольга Сергіївна 3.710 3.710
6
Ворнік Сергій Дмитрович 3.110 3.110
7
Гібліян Євген Станіславович 3.050 3.050
8
Томницька Алла Андріївна 3.370 3.370
9
Руденко Олена Миколаївна 3.200 3.200
10
Касаткіна Юлія Олександрівна 4.080 4.080
11
Молодан Марина Михайлівна 4.170 4.170
12
Невойт Інна Сергіївна 3.340 3.340
13
Стєрлядова Катерина Олексіївна 3.400 3.400
14
Липовой Сергій Миколайович 3.450 3.450