Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , заочна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 40 / БМ 0
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Ясевіна Тетяна Вячеславівна 7.870 3.870 4.00
2
Подосочний Роман Володимирович 8.500 4.500 4.00
3
Дмітренко Олег Віталійович 4.080 4.080
4
Дарнецький Іван Ігорович 6.030 3.030 3.00
5
Рудьман Ольга Сергіївна 7.710 3.710 4.00
6
Ворнік Сергій Дмитрович 3.110 3.110
7
Гібліян Євген Станіславович 6.050 3.050 3.00
8
Томницька Алла Андріївна 6.370 3.370 3.00
9
Руденко Олена Миколаївна 7.200 3.200 4.00
10
Касаткіна Юлія Олександрівна 8.080 4.080 4.00
11
Молодан Марина Михайлівна 7.170 4.170 3.00
12
Невойт Інна Сергіївна 3.340 3.340
13
Стєрлядова Катерина Олексіївна 6.400 3.400 3.00
14
Липовой Сергій Миколайович 3.450 3.450