Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , заочна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 40 / БМ 0
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Подосочний Роман Володимирович 8.500 4.500 4.00
2
Касаткіна Юлія Олександрівна + 8.080 4.080 4.00
3
Ясевіна Тетяна Вячеславівна 7.870 3.870 4.00
4
Рудьман Ольга Сергіївна 7.710 3.710 4.00
5
Руденко Олена Миколаївна + 7.200 3.200 4.00
6
Молодан Марина Михайлівна 7.170 4.170 3.00
7
Стєрлядова Катерина Олексіївна + 6.400 3.400 3.00
8
Томницька Алла Андріївна 6.370 3.370 3.00
9
Гібліян Євген Станіславович 6.050 3.050 3.00
10
Дарнецький Іван Ігорович + 6.030 3.030 3.00
11
Дмітренко Олег Віталійович 4.080 4.080
12
Липовой Сергій Миколайович 3.450 3.450
13
Невойт Інна Сергіївна 3.340 3.340
14
Ворнік Сергій Дмитрович 3.110 3.110