Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2015Запорізька область
ОКР Напрям К ВМ БМ О Предмети
Мол. спец. на основ. пов. заг. сер. освіт. факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету",
фінанси і кредит
2 25 3 2
Математика 0.5
Українська мова та література 0.4
Мол. спец. на основ. пов. заг. сер. освіт. факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету",
Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
1 10 7 1
Математика 0.5
Українська мова та література 0.4
Мол. спец. (зі скор. тер. навчання) факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету",
зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
14 5 5 14
Фаховий іспит 1
Мол. спец. (зі скор. тер. навчання) факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету",
фінанси і кредит
3 2 2 3
Фаховий іспит 1
Мол. спец. (зі скор. тер. навчання) факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету",
Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
9 4 4 9
Фаховий іспит 1
Мол. спец. (зі скор. тер. навчання) факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету",
бродильне виробництво і виноробство
6 2 2 6
Фаховий іспит 1
Мол. спец. на основ. пов. заг. сер. освіт. факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету",
зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
0 15 10 0
Математика 0.5
Українська мова та література 0.4
Мол. спец. на основ. пов. заг. сер. освіт. факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету",
бродильне виробництво і виноробство
0 18 4 0
Математика 0.5
Українська мова та література 0.4