Зачекайте...

Харчові технології ВМ 30 / БМ 15

Готельно-туристичне відділення (ОД, ТХ, ОГ, РО, ТК). Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Бурда Д. В. + 30.080 10.080 20.00
2
Спесива О. О. + 25.330 9.330 16.00
3
Кононіхіна К. С. + 25.220 9.220 16.00
4
Байдак П. В. + 25.080 8.080 17.00
5
Білоконь К. В. + 24.880 9.880 15.00
6
Мерлич Г. Р. + 24.030 7.130 0.9 16.00
7
Ваулін В. А. + 23.680 6.830 0.85 16.00
8
Свєтоносов Ю. Є. + 23.400 7.400 16.00
9
Фролова А. А. + 22.930 7.930 15.00
10
Залуцька А. І. + 22.880 9.880 13.00
11
Чуприна В. В. + 21.250 6.250 15.00
12
Філіппова Д. О. + 20.960 6.960 14.00
13
Мінченко В. С. + 20.340 6.540 1.8 12.00
14
Візір К. П. + 20.080 7.080 13.00
15
Синиця І. В. + 18.940 7.040 0.9 11.00