Зачекайте...

Харчові технології ВМ 95 / БМ 0

Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів. Спеціаліст. заочна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки молока
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Олексенко В. М. + 203.000 85.000 118.00
2
В`язовик В. Г. + 197.000 70.000 127.00
3
Вознюк М. Л. + 194.000 85.000 109.00
4
Тушинська Г. А. + 187.000 67.000 120.00
5
Малахатько К. О. + 186.000 68.000 118.00
6
Черепинчук Н. С. + 181.000 72.000 109.00
7
Коляда В. В. + 172.000 67.000 105.00
8
Скорий Є. М. + 169.000 66.000 103.00
9
Бойко О. А. + 165.000 72.000 93.00
10
Титаренко В. С. + 164.000 70.000 94.00
11
Кікоть-Нисинець А. І. + 154.000 64.000 90.00