Зачекайте...

Харчові технології ВМ 15 / БМ 0

Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів. Магістр. заочна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Сергіна В. В. + 194.000 83.000 111.00
2
Карогланова О. І. + 187.000 83.000 104.00
3
Федоренко Д. В. + 183.000 83.000 100.00
4
Нечай Р. В. + 175.000 70.000 105.00
5
Вахіль Н. В. + 169.000 74.000 95.00
6
Сорока А. О. + 166.000 71.000 95.00
7
Кравчук С. М. + 166.000 70.000 96.00
8
Кішан О. С. + 162.000 67.000 95.00
9
Дзюба Ю. І. + 161.000 67.000 94.00
10
Бєсєдін А. В. + 156.000 65.000 91.00