Зачекайте...

Харчові технології ВМ 30 / БМ 0

Факультет технології вина та нанобіотехнологій. Спеціаліст. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння і виноробства
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Васильєва Є. В. 9.450 4.300 0.65 4.50
2
Тодоров Р. І. 8.950 4.450 4.50
3
Лисенко О. С. 8.840 4.340 4.50
4
Ченуша В. А. 8.430 4.430 4.00
5
Почтовенко М. С. 8.300 4.300 4.00
6
Паламар В. Ю. 8.260 4.260 4.00
7
Ковальова О. Ю. 8.130 4.130 4.00
8
Асанбаєва К. Ю. 8.110 4.110 4.00
9
Кириллова Н. С. 8.060 4.060 4.00
10
Кобушкіна Г. С. 8.000 4.000 4.00
11
Детюк О. В. 7.940 3.940 4.00
12
Олійник О. В. 7.010 4.010 3.00
13
Мизинець В. А. 7.000 3.500 3.50
14
Піолія С. Г. 7.000 4.000 3.00
15
Безродна Ю. О. 6.440 3.440 3.00
16
Сучков В. В. 6.300 3.300 3.00
17
Маслінков О. А. 6.250 3.250 3.00
18
Паращак Д. В. 6.240 3.240 3.00
19
Малакчі О. І. 6.210 3.210 3.00
20
Радіонов О. І. 6.150 3.150 3.00
21
Стечкевич Н. Д. 4.240 4.240