Зачекайте...

Харчові технології ВМ 45 / БМ 9

Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу. Магістр. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Врадій А. В. + 11.790 4.290 7.50
2
Зінченко А. О. + 11.770 4.270 7.50
3
Копитова В. С. 11.640 4.140 7.50
4
Липська Л. А. + 11.630 4.130 7.50
5
Побережна Д. І. + 11.560 3.560 8.00
6
Шульга О. К. + 11.160 4.160 7.00
7
Макаренко А. В. 11.140 3.640 7.50
8
Докієнко В. В. + 10.840 3.840 7.00
9
Немерюк В. В. + 10.820 3.820 7.00
10
Гуржій А. В. + 10.820 3.820 7.00
11
Срібранець А. О. 10.330 3.330 7.00
12
Михайличенко І. О. + 9.900 3.400 6.50
13
Прогульна В. Д. 4.120 4.120
14
Станкова Л. Ю. 4.100 4.100
15
Шулячинська Ю. С. 4.000 4.000
16
Геруцький В. А. 3.860 3.860
17
Шостак В. В. 3.170 3.170