Зачекайте...

Харчові технології ВМ 45 / БМ 15

Факультет технології вина та нанобіотехнологій. Магістр. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння і виноробства
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Буяджи Т. Ю. 14.780 4.630 1.15 9.00
2
Гончаренко А. П. 14.350 4.650 0.7 9.00
3
Адабір Р. С. 13.390 4.740 0.65 8.00
4
Наумук А. В. 13.200 4.450 0.75 8.00
5
Войцеховська О. В. 12.620 4.620 8.00
6
Малиновська Ю. В. 12.570 4.570 8.00
7
Васильєва Є. В. 12.450 4.300 0.65 7.50
8
Король В. О. 12.140 4.340 0.8 7.00
9
Тодоров Р. І. 11.950 4.450 7.50
10
Лисенко О. С. 11.840 4.340 7.50
11
Соболєва Г. С. 11.800 4.800 7.00
12
Гнатенко І. І. 11.690 4.340 0.35 7.00
13
Ченуша В. А. 11.430 4.430 7.00
14
Стоцька А. П. 11.420 4.270 0.15 7.00
15
Почтовенко М. С. 11.300 4.300 7.00
16
Паламар В. Ю. 11.260 4.260 7.00
17
Асанбаєва К. Ю. 11.110 4.110 7.00
18
Кобушкіна Г. С. 11.000 4.000 7.00
19
Детюк О. В. 10.940 3.940 7.00
20
Мизинець В. А. 10.000 3.500 6.50
21
Бажан В. В. 9.940 3.940 6.00
22
Паращак Д. В. 9.240 3.240 6.00
23
Малакчі О. І. 9.210 3.210 6.00
24
Стечкевич Н. Д. 4.240 4.240