Зачекайте...

Харчові технології ВМ 0 / БМ 0

Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу. Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 2 роки). заочна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Баландіна Є. О. 4.970 4.970
2
Крайня С. В. 4.920 4.920
3
Черник Ю. В. 4.890 4.890
4
Сиротська Ю. І. 4.680 4.680
5
Харковенко А. О. 4.600 4.600
6
Фартушняк О. В. 4.520 4.520
7
Дудніченко І. Г. 4.300 4.300
8
Язаджи Т. Ю. 4.200 4.200
9
Хазова Г. С. 4.100 4.100
10
Іщенко О. Р. 4.000 4.000
11
Козаченко Л. І. 3.900 3.900
12
Лозинська Т. М. 3.900 3.900
13
Поджарова О. С. 3.900 3.900
14
Подгородецька Д. Ю. 3.880 3.880
15
Окуненко А. В. 3.880 3.880
16
Меленчук М. М. 3.750 3.750
17
Хапун Т. О. 3.750 3.750
18
Толкачов Д. С. 3.710 3.710
19
Красілова А. В. 3.700 3.700
20
Фертіченко К. А. 3.690 3.690
21
Загородна К. В. 3.600 3.600
22
Танасієнко Д. В. 3.540 3.540
23
Стороженко І. І. 3.500 3.500
24
Салецька Д. В. 3.440 3.440
25
Петренко К. С. 3.240 3.240
26
Юрчак А. Ж. 3.200 3.200
27
Любіченко В. В. 3.130 3.130
28
Неверов Д. О. 3.100 3.100
29
Ліпей Т. М. 3.100 3.100
30
Пугач І. А. 3.070 3.070
31
Мінеско О. Р. 3.030 3.030
32
Тітаренко Л. І. 3.020 3.020