Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2016Полтавська областьПолтавський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій

Харчові технології ВМ 35 / БМ 11

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Олефір Д. Д. + 29.100 10.100 19.00
2
Голобородько В. А. + 23.700 9.700 14.00
3
Грибняк К. Р. + 20.300 6.300 14.00
4
Дерид Є. Ю. + 19.300 8.300 11.00
5
Даценко І. В. + 18.900 6.900 12.00
6
Давиденко Ю. Г. + 18.000 8.000 10.00
7
Лисенко В. О. + 17.100 7.100 10.00
8
Левченко В. А. + 17.000 9.000 8.00
9
Бережна А. С. + 16.400 5.400 11.00
10
Таран Н. О. + 14.900 4.900 10.00
11
Сорока А. А. + 14.100 6.100 8.00