Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2016Полтавська областьПолтавський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій

Харчові технології ВМ 35 / БМ 13

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Кондраш А. Р. + 15.000 7.000 8.00
2
Гурба В. С. + 23.400 10.400 13.00
3
Кітіна В. Р. + 23.000 9.000 14.00
4
Тригубенко А. В. + 21.700 8.700 13.00
5
Микитюк В. С. + 19.600 7.600 12.00
6
Буга П. С. + 19.500 8.500 11.00
7
Телятник М. І. + 17.400 6.400 11.00
8
Іонова К. В. + 17.000 7.000 10.00
9
Бондар О. М. + 16.600 8.600 8.00
10
Нестеренко Ю. В. + 16.200 6.200 10.00
11
Ляшенко В. О. + 15.800 5.800 10.00
12
Каплун А. В. + 15.200 7.200 8.00
13
Рябошапка В. О. + 14.700 6.700 8.00
14
Лобчук Н. Р. + 14.400 6.400 8.00
15
Степаненко К. А. 13.500 5.500 8.00