Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2016Сумська областьСумський національний аграрний університет

Харчові технології ВМ 55 / БМ 3

Спеціаліст. заочна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки молока
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Осічева Ю. С. + 12.220 4.220 8.00
2
Ганза В. В. + 10.630 3.630 7.00
3
Захарченко Н. В. + 10.630 3.630 7.00
4
Голодова О. Ю. + 10.180 4.180 6.00
5
Гудименко Д. І. + 9.940 3.940 6.00
6
Павленко Н. Ю. + 9.700 3.700 6.00
7
Рибалка С. Ю. + 9.690 3.690 6.00
8
Гончарова В. В. + 9.660 3.660 6.00
9
Машкова Г. С. + 9.450 3.450 6.00
10
Бокатов Д. В. + 9.150 3.150 6.00
11
Пшонкін Е. О. + 9.010 3.010 6.00