Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2016Сумська областьСумський коледж харчової промисловості Національного університету харчових технологій

Харчові технології ВМ 30 / БМ 10

Виробництво цукристих речовин та полісахаридів. Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво цукристих речовин та полісахаридів
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Ткаченко О. В. + 24.300 8.300 16.00
2
Кіліпута А. В. + 25.100 8.100 17.00
3
Мазний Ю. О. + 16.800 6.000 0.8 10.00
4
Гергела П. Г. + 16.700 6.700 10.00
5
Степаненко М. І. + 15.600 7.600 8.00
6
Скрипка А. М. + 15.440 6.700 0.74 8.00
7
Михайліченко Ю. А. + 15.000 6.000 9.00
8
Случинський В. С. + 13.800 5.800 8.00
9
Станков О. С. + 13.600 5.600 8.00
10
Бережний М. С. + 13.000 5.000 8.00