Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2016Харківська областьКоледж переробної та харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка

Харчові технології ВМ 25 / БМ 15

Відділення харчових технологій. Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Капустьян Д. В. + 24.600 8.600 16.00
2
Ситнік А. В. + 24.200 8.300 0.9 15.00
3
Доценко А. В. + 22.775 6.800 0.975 15.00
4
Усатов А. О. + 22.500 7.600 0.9 14.00
5
Улєєв С. О. + 22.400 7.400 15.00
6
Орда Є. В. + 22.200 7.600 0.6 14.00
7
Штонда Д. М. + 21.600 8.600 13.00
8
Лисенко А. М. + 20.700 9.700 11.00
9
Іщенко П. Д. + 20.500 7.500 13.00
10
Мехтієв М. А. + 20.500 7.500 13.00
11
Денисенко О. В. + 19.900 8.900 11.00
12
Гусак А. А. + 19.300 8.300 11.00
13
Ткач І. Ю. + 19.300 5.300 14.00
14
Галкіна Д. В. + 18.650 6.900 0.75 11.00
15
Кобифа А. Ю. + 18.200 9.200 9.00
16
Сівохін С. Д. + 18.000 9.000 9.00
17
Кіданова М. Р. + 17.750 8.000 0.75 9.00
18
Карнаухова А. О. + 16.000 7.000 9.00
19
Лисенко І. Д. + 15.300 6.300 9.00
20
Касьянов І. О. + 15.300 7.300 8.00
21
Куценко В. Р. + 14.600 6.600 8.00
22
Корнієнко С. Ю. + 12.700 4.700 8.00