Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2016Харківська областьКоледж переробної та харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка

Харчові технології ВМ 45 / БМ 15

Відділення харчових технологій. Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Ярова В. А. + 55.400 9.400 27 19.00
2
Азарян Ю. Б. + 24.700 9.700 15.00
3
Новомодна В. В. + 24.300 10.300 14.00
4
Портянко Д. В. + 23.680 9.680 14.00
5
Шапіренко Є. Є. + 22.550 8.800 0.75 13.00
6
Приходько К. І. + 22.300 7.300 15.00
7
Лапінський В. В. + 21.700 6.700 15.00
8
Нагорна С. В. + 21.700 7.700 14.00
9
Китайова А. С. + 20.925 7.100 0.825 13.00
10
Діденко В. І. + 19.300 7.300 12.00
11
Нежид Т. І. + 19.000 9.000 10.00
12
Пасічник Д. В. + 18.500 7.500 11.00
13
Барановська Ю. В. + 18.400 8.400 10.00
14
Карпенко А. С. + 18.125 7.300 0.825 10.00
15
Власюк А. М. + 18.100 8.100 10.00