Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2016Харківська областьКоледж переробної та харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка

Харчові технології ВМ 25 / БМ 5

Відділення харчових технологій. Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Агаркова М. О. + 18.350 7.600 0.75 10.00
2
Зобова А. М. + 34.325 10.900 1.425 22.00
3
Остапенко М. Є. + 26.900 8.700 1.2 17.00
4
Мовчанюк А. А. + 24.650 8.650 16.00
5
Мочалов А. Л. + 24.200 8.200 16.00
6
Костюкова П. А. + 21.800 8.800 13.00
7
Оніщенко Т. С. + 17.525 6.700 0.825 10.00
8
Боженко І. В. + 17.200 7.600 0.6 9.00
9
Штих Д. С. + 16.700 7.700 9.00
10
Малющак О. С. + 15.900 6.900 9.00
11
Будник П. Р. + 15.900 7.300 0.6 8.00