Зачекайте...

Харчові технології ВМ 50 / БМ 12

Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалавр. денна форма.

Середні бали інших конкурсних списків (в межах спеціальності: мін., сер., макс.) та середній бал даної спеціальності.

129.2

141.2

156.2

 
 
 
139.5
Дата Макс. кіл. бюдж. місць Всього заяв Заяв за день Конкурс на бюджет Сер. бал заяв
2016-07-31 12 197 + 0 16.42 139.900
2016-07-28 12 197 + 8 16.42 139.900
2016-07-27 12 189 + 6 15.75 139.568
2016-07-26 12 183 + 10 15.25 139.826
2016-07-25 12 173 + 1 14.42 139.339
2016-07-24 12 172 + 10 14.33 139.475
2016-07-23 12 162 + 7 13.5 139.067
2016-07-22 12 155 + 29 12.92 139.296
2016-07-21 12 126 + 0 10.5 138.950
2016-07-20 12 126 + 45 10.5 139.045
2016-07-18 12 81 + 29 6.75 141.254
2016-07-16 12 52 + 8 4.33 143.317
2016-07-15 12 44 + 0 3.67 142.838