Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2016м. КиївНаціональний університет харчових технологій

Харчові технології ВМ 150 / БМ 30

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Бакалавр. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія

Середні бали інших конкурсних списків (в межах спеціальності: мін., сер., макс.) та середній бал даної спеціальності.

128.4

141.1

155.8

 
 
 
144.9
Дата Макс. кіл. бюдж. місць Всього заяв Заяв за день Конкурс на бюджет Сер. бал заяв
2016-07-31 30 467 + 0 15.57 144.915
2016-07-28 30 467 + 36 15.57 144.895
2016-07-27 30 431 + 21 14.37 144.770
2016-07-26 30 410 + 35 13.67 144.701
2016-07-25 30 375 + 0 12.5 144.772
2016-07-24 30 375 + 18 12.5 144.772
2016-07-23 30 357 + 32 11.9 144.695
2016-07-22 30 325 + 18 10.83 144.565
2016-07-21 30 307 + 34 10.23 144.936
2016-07-20 30 273 + 118 9.1 145.172
2016-07-18 30 155 + 40 5.17 145.468
2016-07-16 30 115 + 67 3.83 144.209
2016-07-15 20 48 + 0 2.4 145.802