Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2016м. КиївНаціональний університет харчових технологій

Харчові технології ВМ 150 / БМ 30

Навчально-науковий інститут харчових технологій. Бакалавр. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції

Середні бали інших конкурсних списків (в межах спеціальності: мін., сер., макс.) та середній бал даної спеціальності.

128.4

141.1

155.8

 
 
 
146.9
Дата Макс. кіл. бюдж. місць Всього заяв Заяв за день Конкурс на бюджет Сер. бал заяв
2016-07-31 30 597 + 0 19.9 146.937
2016-07-28 30 597 + 34 19.9 146.937
2016-07-27 30 563 + 25 18.77 146.958
2016-07-26 30 538 + 25 17.93 147.050
2016-07-25 30 513 + 0 17.1 146.690
2016-07-24 30 513 + 7 17.1 146.690
2016-07-23 30 506 + 33 16.87 146.640
2016-07-22 30 473 + 33 15.77 146.969
2016-07-21 30 440 + 45 14.67 146.989
2016-07-20 30 395 + 158 13.17 146.739
2016-07-18 30 237 + 113 7.9 146.401
2016-07-16 30 124 + 45 4.13 145.439
2016-07-15 30 79 + 0 2.63 144.625