Зачекайте...

Готельно-ресторанна справа ВМ 50 / БМ 10

Факультет харчових технологій та сфери обслуговування. Бакалавр. денна форма.
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа / Технології готельно-ресторанної справи в сільському (зеленому) туризмі

Середні бали інших конкурсних списків (в межах спеціальності: мін., сер., макс.) та середній бал даної спеціальності.

127.1

142.6

154.9

 
 
 
142.4
Дата Макс. кіл. бюдж. місць Всього заяв Заяв за день Конкурс на бюджет Сер. бал заяв
2016-07-31 10 127 + 0 12.7 142.443
2016-07-28 10 127 + 9 12.7 142.443
2016-07-27 10 118 + 7 11.8 142.684
2016-07-26 10 111 + 12 11.1 143.461
2016-07-25 10 99 + 1 9.9 143.165
2016-07-24 10 98 + 17 9.8 143.165
2016-07-23 10 81 + 11 8.1 144.600
2016-07-22 10 70 + 4 7 143.160
2016-07-21 10 66 + 20 6.6 143.720
2016-07-20 10 46 + 20 4.6 144.539
2016-07-18 10 26 + 23 2.6 142.135
2016-07-16 10 3 + 2 0.3 140.567
2016-07-15 10 1 + 0 0.1 117.600