Зачекайте...

Харчові технології ВМ 50 / БМ 15

Факультет технології високомолекулярних сполук. Бакалавр. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія

Середні бали інших конкурсних списків (в межах спеціальності: мін., сер., макс.) та середній бал даної спеціальності.

128.9

141.1

157.6

 
 
 
141.1
Дата Макс. кіл. бюдж. місць Всього заяв Заяв за день Конкурс на бюджет Сер. бал заяв
2016-07-31 15 284 + 0 18.93 140.211
2016-07-28 15 284 + 18 18.93 140.211
2016-07-27 15 266 + 3 17.73 140.480
2016-07-26 15 263 + 17 17.53 140.599
2016-07-25 15 246 + 0 16.4 140.793
2016-07-24 15 246 + 20 16.4 140.793
2016-07-23 15 226 + 22 15.07 140.999
2016-07-22 15 204 + 24 13.6 141.625
2016-07-21 15 180 + 0 12 141.085
2016-07-20 15 180 + 28 12 141.030
2016-07-18 15 152 + 98 10.13 141.857
2016-07-16 15 54 + 21 3.6 143.001
2016-07-15 15 33 + 0 2.2 145.817