Зачекайте...

Харчові технології ВМ 55 / БМ 21

Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу. Бакалавр. денна форма.

Середні бали інших конкурсних списків (в межах спеціальності: мін., сер., макс.) та середній бал даної спеціальності.

128.4

141.1

155.8

 
 
 
136.7
Дата Макс. кіл. бюдж. місць Всього заяв Заяв за день Конкурс на бюджет Сер. бал заяв
2016-07-31 21 73 + 0 3.48 136.687
2016-07-28 21 73 + 6 3.48 136.808
2016-07-27 21 67 + 7 3.19 136.436
2016-07-26 21 60 + 6 2.86 135.871
2016-07-25 21 54 + 0 2.57 134.668
2016-07-24 21 54 + 0 2.57 134.668
2016-07-23 21 54 + 4 2.57 134.490
2016-07-22 21 50 + 6 2.38 133.859
2016-07-21 21 44 + 9 2.1 134.720
2016-07-20 21 35 + 23 1.67 135.779
2016-07-18 21 12 + 6 0.57 135.548
2016-07-16 21 6 + 2 0.29 140.520
2016-07-15 21 4 + 0 0.19 148.018