Зачекайте...
ОКР Напрям К ВМ БМ О Предмети
М
Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
29 60 30 29
Математика 1
Українська мова та література 1
М
Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
17 30 17 17
Математика 1
Українська мова та література 1
М
Галузеве машинобудування / Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Механічне відділення спеціальності"Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв"
21 60 21 21
Математика 1
Українська мова та література 1
М
Харчові технології / Зберігання і переробка зерна
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
5 60 5 5
Математика 1
Українська мова та література 1
М
Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
0 60 0 0
Хімія 0.5
Українська мова та література 0.4
М
Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
2 30 2 2
Математика 0.5
Українська мова та література 0.4
М
Галузеве машинобудування / Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Механічне відділення спеціальності"Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв"
1 60 1 1
Математика 0.5
Українська мова та література 0.4
М
Харчові технології / Зберігання і переробка зерна
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
3 60 3 3
Біологія 0.5
Українська мова та література 0.4
М2
Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
3 13 2 3
Фаховий іспит 1
М2
Галузеве машинобудування / Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Механічне відділення спеціальності"Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв"
6 31 6 6
Фаховий іспит 1
М2
Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
0 37 0 0
Фаховий іспит 1
М2
Харчові технології / Зберігання і переробка зерна
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
0 38 0 0