Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Готельно-ресторанна справа ВМ 30 / БМ НЕМАЄ

Туризму та готельно-ресторанного бізнесу • Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м
Подано заяв: 4
Зараховано: 3
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Гавран А. С. 165.780 До наказу (контракт) Сер. бал док. про освіт. 82.78
готельно-ресторанна справ. 83.00
РK: 1.02
CK: —
+
2
Волошин В. І. 163.850 До наказу (контракт) Сер. бал док. про освіт. 85.85
готельно-ресторанна справ. 78.00
РK: 1.02
CK: —
+
3
Штефанська Л. В. 160.210 До наказу (контракт) Сер. бал док. про освіт. 77.21
готельно-ресторанна справ. 83.00
РK: 1.02
CK: —
+
4
Мацула І. І. 157.890 Допущено Сер. бал док. про освіт. 77.89
готельно-ресторанна справ. 80.00
РK: 1.02
CK: —