Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Готельно-ресторанна справа ВМ 30 / БМ НЕМАЄ

Туризму та готельно-ресторанного бізнесу • Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 3р 10м
Подано заяв: 5
Зараховано: 4
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Шпеник В. В. 160.960 До наказу (контракт) Сер. бал док. про освіт. 77.96
готельно-ресторанна справ. 83.00
РK: 1.02
CK: —
+
2
Гуті Г. В. 160.320 До наказу (контракт) Сер. бал док. про освіт. 80.32
готельно-ресторанна справ. 80.00
РK: 1.02
CK: —
3
Мацула І. І. 157.890 До наказу (контракт) Сер. бал док. про освіт. 77.89
готельно-ресторанна справ. 80.00
РK: 1.02
CK: —
+
4
Роман Д. Я. 156.780 Допущено Сер. бал док. про освіт. 81.78
готельно-ресторанна справ. 75.00
РK: 1.02
CK: —
5
Рибінчук В. В. 123.900 До наказу (контракт) Сер. бал док. про освіт. 45.90
готельно-ресторанна справ. 78.00
РK: 1.02
CK: —
+