Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 15 / БМ НЕВІДОМО

Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету • Молодший спеціаліст(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Кваліфікований робітник") • заочна форма • 2р 5м
Подано заяв: 17
Зараховано: 8
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Москаленко О. Ю. 350.000 До наказу (бюджет) Україн. мов. 165.00
Фах. вип. зі спец. 185.00
РK: 1.02
CK: —
+
2
Сабов А. І. 345.000 До наказу (бюджет) Україн. мов. 155.00
Фах. вип. зі спец. 190.00
РK: 1.02
CK: —
+
3
Мряна Ю. Ю. 337.000 До наказу (бюджет) Україн. мов. 155.00
Фах. вип. зі спец. 182.00
РK: 1.02
CK: —
+
4
Мигалко В. М. 330.000 До наказу (бюджет) Україн. мов. 160.00
Фах. вип. зі спец. 170.00
РK: 1.02
CK: —
+
5
Труш В. І. 315.000 До наказу (бюджет) Україн. мов. 165.00
Фах. вип. зі спец. 150.00
РK: 1.02
CK: —
+
6
Биба Л. Й. 315.000 До наказу (бюджет) Україн. мов. 120.00
Фах. вип. зі спец. 195.00
РK: 1.02
CK: —
+
7
Ліба Т. М. 315.000 До наказу (бюджет) Україн. мов. 140.00
Фах. вип. зі спец. 175.00
РK: 1.02
CK: —
+
8
Лютянський М. В. 315.000 До наказу (бюджет) Україн. мов. 160.00
Фах. вип. зі спец. 155.00
РK: 1.02
CK: —
+
9
Цибик Е. В. 310.000 Допущено Україн. мов. 130.00
Фах. вип. зі спец. 180.00
РK: 1.02
CK: —
10
Баков Є. Ш. 305.000 Допущено Україн. мов. 145.00
Фах. вип. зі спец. 160.00
РK: 1.02
CK: —
11
Селлеші А. І. 303.000 Допущено Україн. мов. 130.00
Фах. вип. зі спец. 173.00
РK: 1.02
CK: —
12
Симканич М. В. 300.000 Допущено Україн. мов. 150.00
Фах. вип. зі спец. 150.00
РK: 1.02
CK: —
13
Гузинець Х. Ю. 290.000 Допущено Україн. мов. 125.00
Фах. вип. зі спец. 165.00
РK: 1.02
CK: —
14
Мишковська К. П. 284.000 Допущено Україн. мов. 160.00
Фах. вип. зі спец. 124.00
РK: 1.02
CK: —
15
Сивоус М. В. 0.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
Фах. вип. зі спец. 0.00
РK: 1.02
CK: —
16
Танчинець В. В. 0.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
Фах. вип. зі спец. 0.00
РK: 1.02
CK: —
17
Козел М. В. 0.000 Зареєстровано Україн. мов. 0.00
Фах. вип. зі спец. 0.00
РK: 1.02
CK: —