Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2017Івано-Франківська областьІвано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Маркетинг ВМ 0 / БМ НЕВІДОМО

Молодший спеціаліст(на основі БЗСО) • денна форма • 2р 10м
Подано заяв: 2
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Гопай М. М. 19.500 Допущено Україн. мов. 6.00
Мат. 4.00
Сер. бал док. про освіт. 9.50
РK: 1.02
CK: —
2
Дрочак Н. М. 17.800 Допущено Україн. мов. 5.00
Мат. 4.00
Сер. бал док. про освіт. 8.80
РK: 1.02
CK: —