Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2017Львівська областьЛьвівський коледж м'ясної та молочної промисловості Національного університету харчових технологій
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 30 / БМ НЕМАЄ

Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • денна форма • 2р 5м
Подано заяв: 8
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Гаврилець В. Т. 261.000 Допущено Мат. (ЗНО) 119.00
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 142.00
РK: 1.01
CK: —
2
Фертюк Д. О. 256.000 Допущено Мат. (ЗНО) 136.00
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 120.00
РK: 1.01
CK: —
3
Жердецький М. В. 253.000 Допущено Мат. (ЗНО) 131.00
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 122.00
РK: 1.01
CK: —
+
4
Хлопась С. В. 252.000 Допущено Мат. (ЗНО) 110.00
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 142.00
РK: 1.01
CK: —
5
Андрейків М. І. 244.000 Допущено Мат. (ЗНО) 121.00
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 123.00
РK: 1.01
CK: —
6
Микита В. О. 230.000 Допущено Мат. (ЗНО) 119.00
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 111.00
РK: 1.01
CK: —
7
Цюпак В. Б. 217.000 Допущено Мат. (ЗНО) 113.00
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 104.00
РK: 1.01
CK: —
+
8
Замлинський Р. А. 213.000 Допущено Мат. (ЗНО) 113.00
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 100.00
РK: 1.01
CK: —