Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2017Львівська областьЛьвівський коледж м'ясної та молочної промисловості Національного університету харчових технологій
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 30 / БМ НЕМАЄ

Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • денна форма • 2р 5м
Подано заяв: 3
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Гаврилець В. Т. 261.000 Допущено Мат. (ЗНО) 119.00
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 142.00
РK: 1.01
CK: —
2
Ярем А. С. 255.000 Допущено Мат. (ЗНО) 119.00
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 136.00
РK: 1.01
CK: —
3
Замлинський Р. А. 213.000 Допущено Мат. (ЗНО) 113.00
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 100.00
РK: 1.01
CK: —