Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 55 / БМ НЕВІДОМО

Факультет технології вина та туристичного бізнесу • Магістр • денна форма • 1р 4м
Подано заяв: 6
Зараховано: 5
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Забранська К. О. 12.870 До наказу (бюджет) Іноз. мов. 3.00
Фах. вип. 5.00
Сер. бал док. про освіт. 4.37
Бал за особ. успіх. 0.50
РK: 1.01
CK: —
+
2
Данильчук В. В. 12.410 До наказу (бюджет) Іноз. мов. 3.00
Фах. вип. 5.00
Сер. бал док. про освіт. 4.41
Бал за особ. успіх. 0.00
РK: 1.01
CK: —
+
3
Іванова О. В. 12.390 До наказу (бюджет) Іноз. мов. 3.00
Фах. вип. 5.00
Сер. бал док. про освіт. 4.39
Бал за особ. успіх. 0.00
РK: 1.01
CK: —
+
4
Іващук А. І. 12.280 До наказу (бюджет) Іноз. мов. 3.00
Фах. вип. 5.00
Сер. бал док. про освіт. 4.28
Бал за особ. успіх. 0.00
РK: 1.01
CK: —
+
5
Охотніченко А. А. 12.010 До наказу (бюджет) Іноз. мов. 3.00
Фах. вип. 5.00
Сер. бал док. про освіт. 4.01
Бал за особ. успіх. 0.00
РK: 1.01
CK: —
+
6
Котова О. Е. 3.970 Зареєстровано Іноз. мов. 0.00
Фах. вип. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 3.97
Бал за особ. успіх. 0.00
РK: 1.01
CK: —