Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 40 / БМ НЕВІДОМО

Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства • Магістр • денна форма • 1р 4м
Подано заяв: 9
Зараховано: 8
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Зєнченко І. О. 13.880 До наказу (бюджет) Фах. вип. 5.00
Іноз. мов. 4.00
Сер. бал док. про освіт. 4.35
Бал за особ. успіх. 0.53
РK: 1.01
CK: —
+
2
Хамталла Ф. М. 13.710 До наказу (бюджет) Фах. вип. 5.00
Іноз. мов. 4.00
Сер. бал док. про освіт. 4.26
Бал за особ. успіх. 0.45
РK: 1.01
CK: —
+
3
Євтуховська Г. В. 12.440 До наказу (бюджет) Фах. вип. 5.00
Іноз. мов. 3.00
Сер. бал док. про освіт. 4.26
Бал за особ. успіх. 0.18
РK: 1.01
CK: —
+
4
Перфілова Н. В. 12.300 До наказу (бюджет) Фах. вип. 5.00
Іноз. мов. 3.00
Сер. бал док. про освіт. 4.12
Бал за особ. успіх. 0.18
РK: 1.01
CK: —
+
5
Потинг О. І. 12.240 До наказу (бюджет) Фах. вип. 5.00
Іноз. мов. 3.00
Сер. бал док. про освіт. 4.21
Бал за особ. успіх. 0.03
РK: 1.01
CK: —
+
6
Хаборська А. С. 12.000 До наказу (бюджет) Фах. вип. 5.00
Іноз. мов. 3.00
Сер. бал док. про освіт. 3.82
Бал за особ. успіх. 0.18
РK: 1.01
CK: —
+
7
Шестопалова Т. О. 11.400 До наказу (бюджет) Фах. вип. 4.50
Іноз. мов. 3.00
Сер. бал док. про освіт. 3.77
Бал за особ. успіх. 0.13
РK: 1.01
CK: —
+
8
Балецька А. В. 10.690 До наказу (контракт) Фах. вип. 4.50
Іноз. мов. 3.00
Сер. бал док. про освіт. 3.19
Бал за особ. успіх. 0.00
РK: 1.01
CK: —
+
9
Чеботарьов В. І. 4.000 Зареєстровано Фах. вип. 0.00
Іноз. мов. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 4.00
Бал за особ. успіх. 0.00
РK: 1.01
CK: —