Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 50 / БМ НЕВІДОМО

Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства • Магістр • денна форма • 1р 4м
Подано заяв: 8
Зараховано: 7
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Донченко В. В. 12.810 До наказу (бюджет) Іноз. мов. 3.00
Фах. вип. 4.50
Сер. бал док. про освіт. 4.31
Бал за особ. успіх. 1.00
РK: 1.01
CK: —
+
2
Радіо М. І. 12.600 До наказу (бюджет) Іноз. мов. 3.00
Фах. вип. 4.50
Сер. бал док. про освіт. 4.17
Бал за особ. успіх. 0.93
РK: 1.01
CK: —
+
3
Малицька Т. Ю. 11.750 До наказу (бюджет) Іноз. мов. 3.00
Фах. вип. 4.50
Сер. бал док. про освіт. 4.22
Бал за особ. успіх. 0.03
РK: 1.01
CK: —
+
4
Швалик К. С. 11.720 До наказу (бюджет) Іноз. мов. 3.00
Фах. вип. 4.50
Сер. бал док. про освіт. 4.22
Бал за особ. успіх. 0.00
РK: 1.01
CK: —
+
5
Попик А. О. 11.480 До наказу (бюджет) Іноз. мов. 3.00
Фах. вип. 5.00
Сер. бал док. про освіт. 3.48
Бал за особ. успіх. 0.00
РK: 1.01
CK: —
+
6
Токарецька Т. М. 10.270 До наказу (контракт) Іноз. мов. 3.00
Фах. вип. 4.00
Сер. бал док. про освіт. 3.27
Бал за особ. успіх. 0.00
РK: 1.01
CK: —
+
7
Горкавченко Ю. К. 9.880 До наказу (контракт) Іноз. мов. 3.00
Фах. вип. 3.00
Сер. бал док. про освіт. 3.88
Бал за особ. успіх. 0.00
РK: 1.01
CK: —
+
8
Корнелюк М. С. 3.100 Зареєстровано Іноз. мов. 0.00
Фах. вип. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 3.10
Бал за особ. успіх. 0.00
РK: 1.01
CK: —