Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 135 / БМ НЕМАЄ

Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства • Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 10м
Подано заяв: 12
Зараховано: 8
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Ковтун О. В. 10.000 До наказу (контракт) Фах. вип. (співбесіда) 5.00
Сер. бал док. про освіт. 5.00
РK: 1.01
CK: —
+
2
Малицька І. О. 9.510 До наказу (контракт) Фах. вип. (співбесіда) 5.00
Сер. бал док. про освіт. 4.51
РK: 1.01
CK: —
+
3
Горська А. О. 8.440 Зареєстровано Фах. вип. (співбесіда) 4.50
Сер. бал док. про освіт. 3.94
РK: 1.01
CK: —
4
Мосейчук М. К. 8.230 До наказу (контракт) Фах. вип. (співбесіда) 4.00
Сер. бал док. про освіт. 4.23
РK: 1.01
CK: —
+
5
Леменчук І. О. 8.200 До наказу (контракт) Фах. вип. (співбесіда) 4.00
Сер. бал док. про освіт. 4.20
РK: 1.01
CK: —
+
6
Ілієв Р. В. 8.060 До наказу (контракт) Фах. вип. (співбесіда) 4.00
Сер. бал док. про освіт. 4.06
РK: 1.01
CK: —
+
7
Філіпенко В. Ю. 7.880 До наказу (контракт) Фах. вип. (співбесіда) 3.50
Сер. бал док. про освіт. 4.38
РK: 1.01
CK: —
+
8
Малюк О. В. 7.200 До наказу (контракт) Фах. вип. (співбесіда) 3.00
Сер. бал док. про освіт. 4.20
РK: 1.01
CK: —
+
9
Мусієнко Н. С. 6.820 До наказу (контракт) Фах. вип. (співбесіда) 3.00
Сер. бал док. про освіт. 3.82
РK: 1.01
CK: —
+
10
Кириченко А. С. 6.350 Зареєстровано Фах. вип. (співбесіда) 3.00
Сер. бал док. про освіт. 3.35
РK: 1.01
CK: —
11
Григораш І. В. 4.000 Зареєстровано Фах. вип. (співбесіда) 0.00
Сер. бал док. про освіт. 4.00
РK: 1.01
CK: —
12
Дяченко А. В. 3.660 Зареєстровано Фах. вип. (співбесіда) 0.00
Сер. бал док. про освіт. 3.66
РK: 1.01
CK: —