Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 15 / БМ НЕВІДОМО

Факультет технології вина та туристичного бізнесу • Магістр • заочна форма • 1р 10м
Подано заяв: 7
Зараховано: 6
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Шолудько Д. П. 13.000 До наказу (контракт) Іноз. мов. 3.00
Фах. вип. 5.00
Сер. бал док. про освіт. 5.00
Бал за особ. успіх. 0.00
РK: 1.01
CK: —
+
2
Корнієнко І. Б. 11.020 До наказу (бюджет) Іноз. мов. 3.00
Фах. вип. 4.00
Сер. бал док. про освіт. 4.02
Бал за особ. успіх. 0.00
РK: 1.01
CK: —
+
3
Нєгуріца Ю. С. 11.000 До наказу (бюджет) Іноз. мов. 3.00
Фах. вип. 4.00
Сер. бал док. про освіт. 4.00
Бал за особ. успіх. 0.00
РK: 1.01
CK: —
+
4
Сугаченко О. В. 10.950 До наказу (бюджет) Іноз. мов. 3.00
Фах. вип. 4.00
Сер. бал док. про освіт. 3.95
Бал за особ. успіх. 0.00
РK: 1.01
CK: —
+
5
Кириленко С. В. 10.400 До наказу (бюджет) Іноз. мов. 3.00
Фах. вип. 3.00
Сер. бал док. про освіт. 4.40
Бал за особ. успіх. 0.00
РK: 1.01
CK: —
+
6
Томіловська І. С. 9.320 До наказу (контракт) Іноз. мов. 3.00
Фах. вип. 3.00
Сер. бал док. про освіт. 3.32
Бал за особ. успіх. 0.00
РK: 1.01
CK: —
+
7
Чеботарьов В. І. 4.000 Зареєстровано Іноз. мов. 0.00
Фах. вип. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 4.00
Бал за особ. успіх. 0.00
РK: 1.01
CK: —