Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 20 / БМ НЕМАЄ

Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства • Магістр • заочна форма • 1р 10м
Подано заяв: 9
Зараховано: 3
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Сергієнко О. А. 11.400 До наказу (контракт) Фах. вип. 5.00
Іноз. мов. 3.00
Сер. бал док. про освіт. 3.40
РK: 1.01
CK: —
+
2
Камінський І. Р. 11.250 До наказу (контракт) Фах. вип. 5.00
Іноз. мов. 3.00
Сер. бал док. про освіт. 3.25
РK: 1.01
CK: —
+
3
Горбачов М. А. 10.880 До наказу (контракт) Фах. вип. 4.50
Іноз. мов. 3.00
Сер. бал док. про освіт. 3.38
РK: 1.01
CK: —
+
4
Дудка М. Ю. 3.750 Зареєстровано Фах. вип. 0.00
Іноз. мов. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 3.75
РK: 1.01
CK: —
5
Котельник Л. Ю. 3.420 Зареєстровано Фах. вип. 0.00
Іноз. мов. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 3.42
РK: 1.01
CK: —
6
Черненко М. О. 3.340 Зареєстровано Фах. вип. 0.00
Іноз. мов. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 3.34
РK: 1.01
CK: —
7
Варналі А. О. 3.170 Зареєстровано Фах. вип. 0.00
Іноз. мов. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 3.17
РK: 1.01
CK: —
8
Мельник С. А. 3.130 Зареєстровано Фах. вип. 0.00
Іноз. мов. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 3.13
РK: 1.01
CK: —
9
Коваль М. В. 3.100 Зареєстровано Фах. вип. 0.00
Іноз. мов. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 3.10
РK: 1.01
CK: —