Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 0 / БМ НЕВІДОМО

Молодший спеціаліст • заочна форма • 2р 9м
Подано заяв: 3
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Марчак А. В. 0.750 Зареєстровано Фах. вип. 0.00
Україн. мов. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 7.50
РK: 1.02
CK: —
+
2
Якім С. О. 0.740 Зареєстровано Фах. вип. 0.00
Україн. мов. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 7.40
РK: 1.02
CK: —
+
3
Шелюх Д. В. 0.590 Зареєстровано Фах. вип. 0.00
Україн. мов. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 5.90
РK: 1.02
CK: —
+