Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 0 / БМ НЕВІДОМО

Виробництво і переробка продукції тваринництва • Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • денна форма • 2р 10м
Подано заяв: 6
Рекомендовано: 3Зараховано: 3
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Пархоменко В. В. 154.200 До наказу (бюджет) Україн. мов. та літ. (ЗНО) 133.00
Сер. бал док. про освіт. 8.80
Мат. (ЗНО) 157.00
РK: 1.02
CK: —
+
2
Онофрієнко А. В. 143.600 До наказу (бюджет) Україн. мов. та літ. (ЗНО) 152.00
Сер. бал док. про освіт. 9.00
Мат. (ЗНО) 100.00
РK: 1.02
CK: —
+
3
Фай В. А. 136.100 Рекомендовано (бюджет) Україн. мов. та літ. (ЗНО) 108.00
Сер. бал док. про освіт. 9.00
Істор. Україн. (ЗНО) 119.00
РK: 1.02
CK: —
+
4
Тищенко М. С. 130.600 Рекомендовано (бюджет) Україн. мов. та літ. (ЗНО) 109.00
Сер. бал док. про освіт. 7.10
Істор. Україн. (ЗНО) 125.00
РK: 1.02
CK: —
+
5
Добреля В. І. 122.100 Рекомендовано (бюджет) Україн. мов. та літ. (ЗНО) 102.00
Сер. бал док. про освіт. 7.00
Істор. Україн. (ЗНО) 105.00
РK: 1.02
CK: —
+
6
Коргун Д. Ю. 116.800 До наказу (бюджет) Україн. мов. та літ. (ЗНО) 108.00
Сер. бал док. про освіт. 5.00
Істор. Україн. (ЗНО) 108.00
РK: 1.02
CK: —
+