Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 155 / БМ НЕВІДОМО

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 5м
Подано заяв: 12
Зараховано: 12
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Микитюк Н. А. 90.000 До наказу (бюджет) Хар. тех. 90.00 РK: 1.00
CK: —
+
2
Ліщенко Р. В. 80.000 До наказу (бюджет) Хар. тех. 80.00 РK: 1.00
CK: —
+
3
Білик Ю. Ю. 65.000 До наказу (бюджет) Хар. тех. 65.00 РK: 1.00
CK: —
+
4
Мойсяк Ю. І. 50.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 50.00 РK: 1.00
CK: —
+
5
Ісаченко Р. М. 35.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 35.00 РK: 1.00
CK: —
+
6
Канонік К. В. 35.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 35.00 РK: 1.00
CK: —
+
7
Рябокінь Д. О. 35.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 35.00 РK: 1.00
CK: —
+
8
Винарська І. О. 35.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 35.00 РK: 1.00
CK: —
+
9
Василенко Я. В. 35.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 35.00 РK: 1.00
CK: —
+
10
Мариняк В. Ф. 30.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 30.00 РK: 1.00
CK: —
+
11
Казімірська Н. М. 30.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 30.00 РK: 1.00
CK: —
+
12
Ткаченко В. В. 25.000 До наказу (контракт) Хар. тех. 25.00 РK: 1.00
CK: —
+