Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 73 / БМ НЕМАЄ

Центр заочного навчання • Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 10м
Подано заяв: 5
Зараховано: 5
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Лобода В. А. 88.000 До наказу (контракт) фах. іспит 88.00 РK: 1.01
CK: —
+
2
Крєпишев М. М. 85.000 До наказу (контракт) фах. іспит 85.00 РK: 1.01
CK: —
+
3
Журавель Д. В. 84.000 До наказу (контракт) фах. іспит 84.00 РK: 1.01
CK: —
+
4
Мальцева Г. С. 80.000 До наказу (контракт) фах. іспит 80.00 РK: 1.01
CK: —
+
5
Гулий С. А. 75.000 До наказу (контракт) фах. іспит 75.00 РK: 1.01
CK: —
+