Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Готельно-ресторанна справа ВМ 0 / БМ НЕМАЄ

Факультет харчових технологій та сфери обслуговування • Бакалавр(на основі ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
Подано заяв: 5
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Бакланова К. В. 159.426 Допущено Україн. мов. та літ. (ЗНО) 179.00
Істор. Україн. (ЗНО) 160.00
Англійс. мов. (ЗНО) 124.00
Сер. бал док. про освіт. 9.40
РK: 1.02
CK: —
2
Кузьменко А. О. 144.303 Допущено Україн. мов. та літ. (ЗНО) 166.00
Істор. Україн. (ЗНО) 114.00
Мат. (ЗНО) 121.00
Сер. бал док. про освіт. 10.40
РK: 1.02
CK: 1,02
3
Трофімов Д. М. 138.108 Допущено Україн. мов. та літ. (ЗНО) 129.00
Істор. Україн. (ЗНО) 114.00
Англійс. мов. (ЗНО) 154.00
Сер. бал док. про освіт. 8.30
РK: 1.02
CK: —
4
Лукомський Д. Р. 137.394 Допущено Україн. мов. та літ. (ЗНО) 141.00
Істор. Україн. (ЗНО) 133.00
Англійс. мов. (ЗНО) 124.00
Сер. бал док. про освіт. 7.30
РK: 1.02
CK: —
5
Васьковський Д. Д. 124.440 Допущено Україн. мов. та літ. (ЗНО) 128.00
Істор. Україн. (ЗНО) 119.00
Мат. (ЗНО) 107.00
Сер. бал док. про освіт. 7.80
РK: 1.02
CK: —